Verbouwen

Verbouwen zonder zorgen

Is je volledige huis toe aan een verbouwing? Of schreeuwt alleen je keuken om een grondige renovatie? Kan een aanbouw de oplossing zijn voor jouw nood aan extra ruimte? Of denk je erover om een kamer om te vormen en deze een andere functie geven? Al deze projecten vallen samen onder verbouwen bij Hustings. Dankzij de kennis en jarenlange ervaring van ons team maken wij een succes van elke verbouwing, groot of klein. Wij volgen de renovatie van jouw project op van A tot Z, zodat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken.

Troeven van een succesvolle verbouwing

De drie troeven van een succesvolle verbouwing met Hustings? Een exacte kostenraming vooraf, een goede planning en onze persoonlijke opvolging. Geen onaangename verrassingen qua budget. Wel transparantie en eerlijke communicatie. Ook bij verbouwingen blijft onze persoonlijke opvolging één van de grootste troeven van Hustings Bouwgroep.

Bekijk de klantenvideo van Lisa & Ruth

Hulp gezocht bij de renovatie van je woning?

Een woning gekocht met nog veel renovatiewerk aan? Hustings Bouwgroep staat je bij om van elke verbouwing, groot of klein, een succes te maken. Met als resultaat een huis waarin je graag thuiskomt. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Tijdens een afspraak met onze bouwadviseur praten we over jouw wensen en dromen. Daarna bekijken we de mogelijkheden met jou.

Hustings brengt elke denkbare verbouwing tot een goed einde

  • Je woning volledig strippen en heropbouwen.
  • Een bijgebouw plaatsen in bijvoorbeeld houtskeletbouw
  • Kleine verbouwingen, zoals bijvoorbeeld renovatie van keuken, badkamer, berging, terras, …
  • Deuren uitkappen of dichtmetselen
  • Een verbouwing waarmee je energie bespaart

Meer ruimte nodig?

De zolder omvormen tot slaapkamer? Hallo extra slaapkamer! Ontbreekt er een speelplek voor je kinderen? Of wil je wat meer ruimte in de woonkamer? Al aan een aanbouw gedacht? We doen dit door een lichte structuur (bv: in houtskelet) bij te bouwen. In no-time staat jouw aanbouw of voegen we een extra wooneenheid toe op je plat dak. Om deze lichte constructies af te werken, gebruiken we stevige materialen. Gevelsteen, buitenbepleistering of gevelplaten? Aan jou de keuze. Eén ding staat vast: nadien merk je geen verschil tussen de nieuwe constructie en je originele woning.

“Verbouwen met Hustings was voor ons een héél positieve ervaring. Alles is zeer vlot verlopen!”