Referenties

En wat zeggen onze klanten?

Jouw droomhuis bouwen, dat is waar we voor gaan. En tevreden klanten, daar doen we het voor. Open communicatie, kwalitatieve producten en een persoonlijke opvolging staan bij ons altijd centraal. Want als klant verdien je de beste service. Maar wat vinden onze klanten hiervan? Want dat is wat telt, toch?

Benieuwd naar onze aanpak?

Maak een afspraak

Klanten aan het woord

Op de koffie met Lisa en Ruth

Lisa en Ruth nodigden ons uit voor een koffietje en vertelden intussen openhartig over hun verbouwing. Of ze tevreden zijn? Absoluut. En of ze ons zouden aanbevelen? Uiteraard! Dat hebben ze trouwens ook al gedaan …

Bouwen voor Cindy & Johan

Bouwen met Hustings was een droom die uitkwam voor Cindy en Johan. Ze wonen heel graag in hun nieuwe thuis. En Lookie, hun chihuahua, ook! Ze vatten het mooi samen: ‘Kies voor Hustings, ze doen dat heel goed!’

Op bezoek bij Sofia en Denny

We gingen op bezoek bij Sofia en Denny, die recent naar hun nieuwe woning verhuisden. Op de vraag of ze tevreden zijn van Hustings klinkt enthousiast in koor: jazeker! En ook hun dochtertje Aria voelt zich al helemaal thuis!

Realisaties

Klantengetuigenis Karine - foto interieur een warme thuis

Een prachtig appartement op maat voor Karine

Na een grondige overweging over de budgettaire haalbaarheid, koos ze vier jaar geleden voor een appartement van Hustings. In een open gesprek vertelt ze over haar persoonlijke ervaring met Hustings bouwgroep.

Wat Karine het meest apprecieerde aan deze samenwerking? Het persoonlijk contact én de correcte opvolging. Een standaard pakket was absoluut geen optie voor Karine. Met een passie voor interieur had ze heel veel ideeën voor zowel de indeling én de inrichting van haar appartement. Alle aanpassingen waren mogelijk, dat was heel belangrijk voor Karine.

Of ze tevreden is van het resultaat?  “Absoluut! Ik kan Hustings bouwgroep warm aanbevelen. De samenwerking is heel goed verlopen, met wederzijds respect.”

Klantengetuigenis Wim Leanne - exterieur gezin

Sleutel-op-de-deur woning voor dit kersverse gezin

Initieel waren Leanne en Wim niet op zoek naar een nieuwbouw, eerder naar een bestaande woning waar ze snel konden intrekken. Dat was wel nodig, want er was een baby op komst in dit jonge gezin! Uiteindelijk kozen ze  voor deze sleutel-op-de-deur woning van Hustings. De ruwbouw en het ontwerp viel meteen in de smaak. En de prijs? Die was perfect binnen budget.

“Hustings? Dat zijn kleinschalige projecten en kwalitatieve woningen. En de persoonlijke aanpak, die wisten we echt te appreciëren. Ze hebben hun beloftes nageleefd, zowel qua budget als oplevertermijn. Bouwen met Hustings was voor ons een zorgeloos traject.”

Bedankt Wim en Leanne, voor de fijne samenwerking en het mooie complement!  Het was ons een waar genoegen om een warme thuis te mogen bouwen voor jullie kersverse gezin! 

Een moderne aanbouw voor Geert

De aanbouw is een perfecte uitvoering geworden van de dromen en plannen van Geert uit Rotselaar. Onverwachte problemen werden meteen eerlijk en transparant besproken én aangepakt. Een fijne samenwerking met het volledige team, zowel op professioneel als op menselijk vlak.

Een comfortabele woning voor Miel

Vanaf het begin zat het goed qua vertrouwen bij Miel. Het lastenboek was duidelijk, de gekozen materialen degelijk en de budgetten voor keuken en sanitair duidelijk. Alles werd proper afgewerkt en het resultaat mag er zijn: een comfortabele en aangename woning waar de toekomstige huurders zeker van zullen genieten.

Serviceflats voor Home Elisabeth

Home Elisabeth is een modern woon- en zorgcentrum met 90 woongelegenheden en 26 assistentiewoningen. Midden in het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van de Grote Markt hebben we dit prachtig nieuwbouwproject opgeleverd met 4 serviceflats. Volledige aangepast op de specifieke noden, uiteraard.

Download

jouw gratis

inspiratieboek