Referenties

En wat zeggen onze klanten?

Jouw droomhuis bouwen, dat is waar we voor gaan. En tevreden klanten, daar doen we het voor. Open communicatie, kwalitatieve producten en een persoonlijke opvolging staan bij ons altijd centraal. Want als klant verdien je de beste service. Maar wat vinden onze klanten hiervan? Want dat is wat telt, toch?

Klanten aan het woord

Op de koffie met Lisa en Ruth

Lisa en Ruth nodigden ons uit voor een koffietje en vertelden intussen openhartig over hun verbouwing. Of ze tevreden zijn? Absoluut. En of ze ons zouden aanbevelen? Uiteraard! Dat hebben ze trouwens ook al gedaan …

Bouwen voor Cindy & Johan

Bouwen met Hustings was een droom die uitkwam voor Cindy en Johan. Ze wonen heel graag in hun nieuwe thuis. En Lookie, hun chihuahua, ook! Ze vatten het mooi samen: ‘Kies voor Hustings, ze doen dat heel goed!’

Op bezoek bij Sofia en Denny

We gingen op bezoek bij Sofia en Denny, die recent naar hun nieuwe woning verhuisden. Op de vraag of ze tevreden zijn van Hustings klinkt enthousiast in koor: jazeker! En ook hun dochtertje Aria voelt zich al helemaal thuis!

Realisaties

Een moderne aanbouw voor Geert

De aanbouw is een perfecte uitvoering geworden van de dromen en plannen van Geert uit Rotselaar. Onverwachte problemen werden meteen eerlijk en transparant besproken én aangepakt. Een fijne samenwerking met het volledige team, zowel op professioneel als op menselijk vlak.

Een comfortabele woning voor Miel

Vanaf het begin zat het goed qua vertrouwen bij Miel. Het lastenboek was duidelijk, de gekozen materialen degelijk en de budgetten voor keuken en sanitair duidelijk. Alles werd proper afgewerkt en het resultaat mag er zijn: een comfortabele en aangename woning waar de toekomstige huurders zeker van zullen genieten.

Serviceflats voor Home Elisabeth

Home Elisabeth is een modern woon- en zorgcentrum met 90 woongelegenheden en 26 assistentiewoningen. Midden in het centrum van Sint-Truiden, op wandelafstand van de Grote Markt hebben we dit prachtig nieuwbouwproject opgeleverd met 4 serviceflats. Volledige aangepast op de specifieke noden, uiteraard.

Download

jouw gratis

inspiratieboek