Sleutel-op-de-deur

Zorgeloos bouwen,
al aan sleutel-op-de-deur gedacht?

De voordelen van een sleutel-op-de deur bouwbedrijf, zonder een hoge meerprijs voor elke aanpassing? Dan moet je bij Hustings Bouwgroep zijn! Dankzij onze persoonlijke opvolging kunnen we alle bouwzorgen en -stress van je overnemen. En toch bouwen we altijd op maat, afhankelijk van jouw budget en wensen. Dat is écht bouwen zonder zorgen.

Sleutel-op-de-deur?

Als je een woning bouwt met een sleutel-op-de-deur formule, neemt het bouwbedrijf het hele bouwproces voor zijn rekening. De  belangrijkste voordelen van deze keuze is dat je maar één aanspreekpunt hebt,  je kent de totaalprijs en de uitvoeringstermijn vooraf én er kruipt minder tijd in voor jou als koper. Om over de zorgen nog maar te zwijgen! 

Cindy en Valere Hustings

Zorgeloos bouwen

Bouwen kan veel stress en slapeloze nachten met zich meebrengen. De complexiteit van het bouwproject, de regelgeving en het bewaken van je budget zijn dingen waar je van wakker kan liggen. Daarom kiezen veel kandidaat bouwers voor een sleutel-op-de-deur formule, waarbij wij jouw droomhuis bouwen en alle stress en zorgen van je overnemen.

5 tips voor sleutel-op-de-deur

Denk je aan bouwen zonder zorgen met een sleutel-op-de-deur firma?  Wij helpen je alvast op weg naar een succesvolle samenwerking met een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf met deze 5 tips.

Beschikbare projecten

Nog geen bouwgrond gevonden? Of ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning waar je op korte termijn kan intrekken? Jouw volgende thuis zit misschien tussen onze projecten. Dat zijn tijdloze, duurzame en kwalitatieve woningen op mooie locaties.

Benieuwd naar onze aanpak?

De 10 fundamenten van Hustings Bouwgroep

Als familiebedrijf vinden we waarden en normen erg belangrijk. Vandaar dat we deze toegepast hebben op onze wereld, de bouw. Met andere woorden: de 10 fundamenten van Hustings bouwgroep.

Plan van aanpak

Bouwen zonder zorgen, een utopie? Toch niet, dankzij ons plan van aanpak. Want het bouwen van je woning kan soms complex en overrompelend zijn. Daarom vinden wij het zo belangrijk om je hierbij stap voor stap te begeleiden.

“Hustings omschrijven in 3 woorden? Correct, vriendelijk en to-the-point.”