Ons verhaal

Meer dan 65 jaar vakmanschap

Bouwen en verbouwen zit de familie Hustings in de genen. Al sinds 1954 maken we naam als bouwaannemer, en sinds 1991 is ons familiebedrijf ook actief als projectontwikkelaar. Vandaag staat de derde generatie, Cindy, aan het hoofd van het bedrijf. Achter de schermen staat Valère, de tweede generatie nog steeds paraat met zijn ruime ervaring en kennis. Samen met een team van vaste mensen op de werven, werf- en projectleiders, een administratieve duizendpoot en betrouwbare onderaannemers en partners streeft Hustings bouwgroep er dag na dag naar om de meest persoonlijke service te bieden.

Eerlijkheid en kwaliteit

Daar doen we het voor

Jouw droomhuis bouwen, dat is waar we voor gaan. En tevreden klanten, daar doen we het voor. Daarom ligt onze klemtoon altijd op open communicatie, kwalitatieve producten en een persoonlijke opvolging. Want als klant verdien je de beste service.

Geen verrassingen

Bij ons sta je nooit voor verrassingen:  de exacte kostprijs van elk project ligt vast van bij het begin. Bovendien lichten we je op voorhand volledig in over het hele bouwproces. Een eerlijke houding dus, die onze klanten telkens weer weten te appreciëren.

Bouwen en verbouwen

Geen enkele bouw- of verbouwwens is ons te veel: Hustings Bouwgroep is expert in nieuwbouw (van wind-en waterdicht tot sleutel-op- de-deur) en verbouwingen van klein tot groot. Die expertise trekken we door naar de verkoop van onze nieuwbouwprojecten (zowel appartementen als woningen).

Dit alles met oog voor de huidige en toekomstige uitdagingen rond energiezuinig en compact wonen. Bovendien kan je rekenen op een persoonlijke opvolging door het team van Hustings.

Download

jouw gratis

inspiratieboek