Bouwen op maat

Je droomhuis bouwen,
op maat natuurlijk

Bij Hustings Bouwgroep bouwen we altijd op maat: van wind- en waterdicht tot sleutel op de deur. Heb je al een bouwgrond? Dan starten we van daaruit. Nog geen geschikte bouwgrond gevonden? Dan helpen we graag in je zoektocht. Elk huis is uniek, want we vertrekken altijd vanuit jouw wensen, jouw budget, jouw dromen.

Cindy en Valere Hustings

Persoonlijk advies van A tot Z

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Daarom ligt onze klemtoon altijd op open communicatie, kwalitatieve producten en een persoonlijke opvolging. Want als klant verdien je de beste service. Gefundeerd op meer dan 65 jaar ervaring. Voor het bouwen van jouw droomhuis kies je toch voor een betrouwbare partner, met voldoende ervaring?

Van wind-en waterdicht tot sleutel-op de-deur

Op zoek naar een bouwbedrijf om je woning wind- en waterdicht te zetten? Geen enkel probleem, daar kunnen we je mee helpen. Of toch liever bouwen zonder zorgen met onze sleutel-op-de-deur aanpak? Ook dat is mogelijk, dan werken we jouw woning volledig af. Je kan écht in elke bouwfase bij  ons aankloppen: dankzij onze flexibiliteit en persoonlijk advies bij elk aspect van het bouwen van jouw woning maken we het verschil.  

Op zoek naar meer inspiratie voor het (ver)bouwen van jouw droomhuis?

Wat verandert er in 2022 voor bouwen of verbouwen?

Een nieuw jaar brengt meestal ook een nieuwe regelgeving met zich mee. Dat is niet anders voor bouwen of verbouwen. Maar wat is de impact van deze nieuwe regels voor jou als (ver)bouwer?  We zetten de belangrijkste nieuwigheden voor je op een rijtje.

Plan van aanpak

Bouwen zonder zorgen, een utopie? Toch niet, dankzij ons plan van aanpak. Want het bouwen van je woning kan soms complex en overrompelend zijn. Daarom vinden wij het zo belangrijk om je hierbij stap voor stap te begeleiden.

Benieuwd naar
onze aanpak?
Plan nu je afspraak!

Verlaagd btw-tarief van 6% voor afbraak en heropbouw

Sinds 1 januari 2021 wordt het verlaagd btw-tarief van 6% tijdelijk uitgebreid voor afbraak en heropbouw. Zoals steeds zijn er wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Wanneer kan je van dit verlaagd BTW-tarief van 6% genieten? We zoomen er even op in.

De 10 fundamenten van Hustings Bouwgroep

Als familiebedrijf vinden we waarden en normen erg belangrijk. Vandaar dat we deze toegepast hebben op onze wereld, de bouw. Met andere woorden: de 10 fundamenten van Hustings bouwgroep.

Misschien ook interessant

Energiezuinig nieuwbouw
Algemeen

Verlaag je energiefactuur met een energiezuinige nieuwbouw

De thermostaat wat lager zetten. Minder lang douchen. Met energieprijzen die de laatste tijd de pan uitswingen, springen…
Klantengetuigenis Wim Leanne - interieur sfeer
Bouwen

Verlaagd BTW-tarief bij afbraak en heropbouw verlengd tot eind ’23

Minister Van Peteghem kreeg op 21 maart 2023 groen licht van Europa voor de verlenging btw-verlaging voor sloop…
Bouwen

5 Tips om sleutel-op-de-deur te bouwen

Eindelijk dat perfecte stukje bouwgrond gevonden en klaar om te starten aan het grote bouw-avontuur? Hoe pak je…

“Tip aan kandidaat bouwers? Kies voor Hustings! En niet stresseren, alles komt in orde. Je kan hen vertrouwen”