Energiezuinig wonen

Betaalbaar energiezuinig wonen

De eisen voor energiezuinig wonen worden steeds strenger. De lat wordt alsmaar hoger gelegd, de normen worden telkens weer opgetrokken. We volgen dit nauwgezet op en scholen ons regelmatig bij. Zo blijven we op de hoogte van alle normen en nieuwigheden inzake energiezuinig wonen. En zo kunnen we jou een gefundeerd en eerlijk advies geven.

Energiezuinig wonen is de toekomst

Samen met onze architecten streven we er altijd naar om prachtige energiebewuste woningen te creëren. We kiezen altijd voor een optimale verhouding tussen het E-peil, de investeringskost en de gebruikskost van jouw droomhuis.

Dat maakt een groot verschil.  Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Bij Hustings Bouwgroep weet je vooraf wanneer je nieuwe energiezuinige woning geld begint op de brengen. 

Bijna-energie-neutrale woning, of BEN-woning

Energiezuinig bouwen is de toekomst. Een passiefwoning of volledig energieneutrale woning is vaak een brug te ver, zowel architecturaal maar ook budgettair. Daarom is elk kant-en-klaar nieuwbouwproject bij ons een bijna-energie-neutrale woningen, of de zogenaamde BEN-woningen. 

Zo kan je betaalbaar én energiezuinig wonen, want een BEN- woning voldoet aan de volgende eisen:

  • E-peil lager dan of gelijk aan E30
  • netto-energiebehoefte voor verwarming kleiner dan of gelijk aan 70kWh/m2
  • alle constructiedelen van de woning (daken, plafonds, buitenmuren, vloeren, vensters, beglazing, deuren en poorten) voldoen aan de thermische isolatie-eisen

Maak een afspraak