fbpx

Niet noodzakelijk, als je de juiste partner kiest!

Bouwen of verbouwen kan veel stress en slapeloze nachten met zich meebrengen. De complexiteit van het traject, de regelgeving en het bewaken van het beschikbare budget zijn dingen waar je van wakker kan liggen. Onvoorziene zaken kunnen de oplevertermijn of het budget serieus overhoop gooien. Er moeten zoveel keuzes gemaakt worden tussen materialen, bouwmethodes en beschikbare technieken. Uiteindelijk zie je door de bomen het bos niet meer!

Daarom is het zo belangrijk om te bouwen met een betrouwbare partner mét kennis van zaken en ervaring. Dankzij deze professionele en persoonlijke begeleiding word je in het volledige traject van het prille begin tot het einde stap voor stap meegenomen om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Bouwen zonder stress, dankzij ons plan van aanpak

De complexiteit van het bouwproces kan je wel eens overrompelen. Daarom vinden we het zo belangrijk om jou stap voor stap bij te staan in het hele proces en te adviseren, van eerste steen tot afgewerkte woning. Hoe gaan we te werk?

1. Kennismakingsgesprek

Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijke woonoplossingen. Heb je al een bouwgrond? Dan starten we vanuit jouw bouwgrond, jouw wensen én jouw budget. Als je nog geen bouwgrond hebt, dan helpen we je ook met deze zoektocht.

2. Voorontwerp

Onze architect werkt een voorontwerp uit van jouw droomwoning. Heb je een eigen architect? Geen probleem. Dan werken we met de opgemaakte plannen, de meetstaat en het lastenboek. Wanneer die bouwplannen (te) complex en (te) duur uitvallen, stellen we dadelijk een voordeligere oplossing voor.

3. Offerte

Op basis van dit voorontwerp werken we een prijsofferte voor je uit, die we samen met jou bespreken.

4. Aanpassingen

Samen met jou, bekijken we de prijsofferte en het voorontwerp uitvoerig en brengen (indien nodig) aanpassingen aan.

5. 100% tevredenheid

We herhalen de vorige stap tot jij 100% tevreden bent. We bouwen jouw droomhuis, dus tevreden klanten zijn belangrijk voor ons.

6. Exacte kostprijs

Wanneer je de stedenbouwkundige vergunning indient, ken je de exacte kostprijs van jouw bouwproject. Geen onaangename verrassingen achteraf bij Hustings Bouwgroep. Wel transparantie en eerlijke communicatie.

 

Meer info over sleutel-op-de-deur Meer info over verbouwen