fbpx

In deze blog-reeks stellen we graag het team van Hustings bouwgroep aan je voor. Vandaag is Nico Bessemans aan de beurt, al meer dan 4 jaar de vertrouwde projectleider die de bouwdroom van onze klanten van A tot Z opvolgt!

 

#MeetTheTeam

Als je met Hustings gebouwd hebt, dan ken je hem vast en zeker: ‘onze Nico’. Toen we aan Nico de vraag stelden wat hij hier nu precies doet, vatte hij het samen als ‘een beetje vanalles’. Maar dat leek ons toch een beetje te vaag voor deze blog.

Dus wat doet deze ‘Bob de Bouwer’ bij Hustings bouwgroep? Wanneer er effectief met de bouw gestart wordt, dan neemt Nico de fakkel over van Cindy en Sofia. Of het nu gaat over een nieuwbouw of verbouwing, Nico start altijd met het opstellen van een globale planning. Samen met werfleider Bart wordt de ruwbouw besproken. Nico coördineert alles met de leveranciers en onderaannemers om alles vlot te laten lopen en alle schakels van het bouwproces netjes aan elkaar te laten passen. Verder volgt hij heel nauwgezet de uitvoering op van de onderaannemers zodat zeker alles altijd tot in de puntjes, tijdig en correct afgewerkt wordt. Misschien nog een leuk weetje ? Als je Nico ziet, dan hangt hij 9 van de 10 keren aan de telefoon. Met onze klanten, natuurlijk! Want ja, dat hoort er ook bij, als projectleider.

Betrouwbaar en persoonlijk (ver)bouwen vinden we heel belangrijk bij Hustings. En om ervoor te zorgen dat élke werf goed loopt, wordt de status op de wekelijkse teammeeting besproken. Waar nodig wordt er ingegrepen en bijgestuurd om ervoor te zorgen dat het droomhuis van onze klanten netjes op tijd opgeleverd kan worden.

Als je Nico persoonlijk kent, dan weet je dat hij op vrijdagavond wel kan genieten van een pintje en wat poolen, samen met de collega’s of kameraden, maar dat hij er altijd voor zal zorgen dat het werk eerst ‘gedaan’ is. En dat is dan meteen ook de reden waarom hij als projectleider al meer dan 4 jaar op zijn plaats zit bij Hustings!

 

#OpenVragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde 5 open vragen.
Zo leer je #TeamHustings pas écht kennen!

Waarom is het fijn om te werken bij Hustings?

“Omdat je hier volledig autonoom kan werken. Je krijgt verantwoordelijkheid, ownership én de vrijheid om de bouwprojecten samen met het team tot een goed einde te brengen. Collegiaal is Hustings een topbedrijf om voor te werken, wij zijn nog een écht team waarbij vertrouwen en respect in twee richtingen werkt. Cindy staat altijd open voor ideeën en suggesties. Meedenken in functie van het bedrijf wordt hier nog geapprecieerd, dat is grote bouwfirma’s wel ooit anders.”

 

Wie is Nico ‘na het werk’?

“Na het werk? Dan drinken we een pintje, samen met de collega’s of kameraden. Thuis ook nog wat klussen en verbouwen en als er tijd voor is dan ga ik graag op vakantie, met m’n vriendin.”

 

Als je onbeperkt budget had, hoe zou je droomwoning er dan uitzien …

“Zonder rekening te houden met budget of plaats? Dan zou dat een groot huis met een zwembad zijn, rustig gelegen ergens in ’the middle of nowhere’. En als het effe kan, mag het er lekker warm zijn. ’s Morgens opstaan, in de zetel gaan zitten en enkel de natuur zien. Of de zee, op Mallorca ofzo? 😉 ”

 

Als er vijfentwintig uren in een dag waren dan…

“Euhm, nog meer werken?”

 

Als je op zoek gaat naar rust of ontspanning dan is dat …

“Op vakantie. Anders ben ik altijd bezig met (ver)bouwen, voor onze klanten of thuis.”

 

 

Zo, nu weet je al wat meer over Nico. Volgende maand stellen we iemand anders aan je voor!

 

WORD JIJ ONZE WERFLEIDER ruwbouw?
Wil jij ook werken bij het tofste bouwbedrijf van Limburg? Ben jij een organisatorisch talent, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid vuil te worden? Heeft de bouw geen geheimen voor jou? Dan ben jij onze ideale kandidaat!