fbpx

In deze blog-reeks stellen we graag het team van Hustings bouwgroep aan je voor. Vandaag is Dominique aan de beurt, al 19 jaar het vertrouwd gezicht van de administratie, de boekhouding én het onthaal bij Hustings.

 

#MeetTheTeam

‘’Hustings bouwgroep, goedemorgen, met Dominique”, zo heb je waarschijnlijk voor het eerst met haar kennis gemaakt!  Al 19 jaar is onze Dominique het vertrouwde gezicht (en de stem ;-)) en degene die instaat voor de administratie, boekhouding én het onthaal bij Hustings bouwgroep.

In september 2002 startte Dominique als administratieve duizendpoot, destijds nog bij Valère in het oude kantoor van Hustings bouwgroep in Diepenbeek. Ook hier staat de tijd niet stil en wordt er steeds meer gedigitaliseerd, vandaar dat haar takenpakket de laatste jaren steeds meer op de boekhouding is toegespitst. Maar de stem en het gezicht achter het onthaal, dat is nog steeds onze Dominique!

Dominique is gehuwd en mama van 2 dochters en 1 zoon die intussen het huis uit zijn. Nog geen kleinkinderen. “Daar ben ik nog niet klaar voor, om oma te worden!” vertelt ze ons lachend. In haar vrije tijd vindt ze het fijn om de rust op te zoeken, met een fijn boek of tijdens een stevige wandeling. Ze houdt ervan om buiten te zijn! Die rust is af en toe nodig, na een drukke dag op kantoor met de toffe bende van Team Hustings!  😉

 

#Openvragen

Aan iedereen van Team Hustings stellen we dezelfde 5 open vragen. Zo leer je ze pas écht kennen!

Waarom is het fijn om te werken bij Hustings?

“Als je al 19 jaar bij dezelfde werkgever werkt, dat wil wel wat zeggen, toch? Wat er zo fijn is? Hustings bouwgroep is nog altijd een echt familiebedrijf, je wordt hier bij alles betrokken. Nu het bedrijf gegroeid is zijn de functies aangepast, maar de bedrijfscultuur en toegankelijkheid zijn nog altijd hetzelfde. Het bedrijf is gegroeid, maar de waarden en normen van het familiebedrijf, die zijn er nog steeds.”

Wie is Dominique ‘na het werk’?

“Na het werk? Dan spreek ik graag en veel af met mijn kinderen en vrienden. Met mijn man trek ik er ook graag op uit de moto, jaarlijks maken we een reis van een week. Of van een boek lezen, of gaan wandelen in gezelschap, daar kan ik ook enorm van genieten!

Als je onbeperkt budget had, hoe zou je droomwoning er dan uitzien …

“Dan zou ik ergens een oud boerderijtje opkopen, om te laten restaureren – door Hustings natuurlijk! Met respect voor het oude, maar toch met een moderne twist. Ergens afgelegen, maar toch liefst nog in België.”

Als er vijfentwintig uren in een dag waren dan…

“Met die extra tijd zou ik vrijwilligerswerk gaan doen, afspreken met familie en vrienden en nog meer lezen en wandelen!”

Als je op zoek gaat naar rust of ontspanning dan is dat …

“In de natuur, want daar kom ik pas echt tot rust.”

 

Zo, nu weet je al wat meer over Dominique. Volgende maand stellen we iemand anders aan je voor!

 

WORD JIJ ONZE WERFLEIDER ruwbouw?
Wil jij ook werken bij het tofste bouwbedrijf van Limburg? Ben jij een organisatorisch talent, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid vuil te worden? Heeft de bouw geen geheimen voor jou? Dan ben jij onze ideale kandidaat!