fbpx
In deze blog-reeks stellen we graag het team van Hustings bouwgroep aan je voor. Vandaag is het de beurt aan Bart Vandersmissen, die als werfleider al 1,5 jaar een hecht team vormt met Nico. Samen bouwen ze jouw droomwoning.

#MeetTheTeam

Bij de start van je bouwproject bij Hustings is ‘onze Bart’ jouw contactpersoon. Bart is werfleider en hij neemt vooral de ruwbouw, dak en ramen voor zijn rekening. Hij start letterlijk met een blanco canvas, in dit geval bouwgrond. Zijn eerste werk?  De inplanting van de woning, hij zorgt voor het uitpalen en zet de koorden uit. Daarna is het tijd voor de grondwerken en het klaarzetten van de bekisting. Bij het storten van het betonnen dek is Bart er altijd bij. Hij ziet er persoonlijk op toe dat de fundamenten van je woning helemaal perfect liggen!

Eens de fundamenten gelegd zijn, letterlijk dan, gaat Bart verder met de opvolging van de werf. Hij stuurt de werkmannen aan en staat in voor de coördinatie en planning.  Na de dakwerken neemt Nico de fakkel van hem over voor de verdere afwerking.

Als we aan Bart vragen wat hij belangrijk vindt, dan zegt hij met een gigantische glimlach: “Orde en netheid, sowieso. En niet alleen op de werf, maar ook het metselwerk moet proper zijn.” Zelfs als er achteraf nog gepleisterd wordt, Bart zijn standpunt is duidelijk. “Geen gesmodder!”  Ook op het bedrijf in Genk let Bart erop dat het magazijn en de koer altijd netjes op orde liggen. ‘Dat maakt het werken zoveel fijner, want je behoudt het overzicht’, vertelt Bart. Respect voor materiaal en veiligheid op de werf hoort daar ook bij. En dat start bij de werfhekken, stellingen, veiligheidsleuningen op de stelling, enzovoorts …

“We zijn een heel hecht team hier bij Hustings, elke medewerker is onmisbaar om een huis te bouwen. Iedereen wordt ook écht geapprecieerd,” vertelt Bart ons als we naar zijn ervaringen polsen. Die appreciatie is trouwens ook geheel wederzijds. Bart is een echte teamplayer die het sociale aspect ook heel belangrijk vindt. Een pintje drinken of ne gezellige BBQ op vrijdagavond na een week hard werken, daar is hij altijd voor te vinden.

Bart omschrijven in enkele woorden? Vakwerk, goed georganiseerd met oog voor detail. Voor Bart gaat kwaliteit voor kwantiteit. Het is dan ook zijn persoonlijke doelstelling om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Elke werf wordt uitgevoerd en opgevolgd alsof het zijn eigen woning is. En dat is dan meteen ook de reden waarom wij zo blij zijn met Bart!

#Openvragen

Aan iedereen van Team Hustings stellen we dezelfde 5 open vragen. Zo leer je ze pas écht kennen!

Waarom is het fijn om te werken bij Hustings?

“Ik werk hier nu intussen 1,5 jaar en ben nog geen enkele dag tegen m’n goesting komen werken. Een job als meewerkend werfleider, dat is wat ik zocht. Geen nine-to-five job. En dat is ook wat ik hier gevonden heb. Hustings is een familiebedrijf met korte communicatielijnen waar je nog snel kan schakelen. Hier telt iedereen nog mee. Teamwerk in combinatie met het sociale aspect vind ik persoonlijk heel belangrijk, op vrijdagavond komen de mannen nog binnen om samen een pintje te drinken.”

Wie is Bart ‘na het werk’?

“Goh, na het werk? Dan ben ik papa van twee lieve, fijne dochters van 12 en 19. Samen met hun koken of uit eten gaan, daar kan ik echt van genieten.”

Als je onbeperkt budget had, hoe zou je droomwoning er dan uitzien …

“Om eerlijk te zijn, ben ik blij met waar ik woon. Wat voor mij telt is een thuis waar je tot rust kan komen. En voor mij is dat buiten, liefst met een fris pintje achter de BBQ.”

Als er vijfentwintig uren in een dag waren dan…

“Dan zou ik waarschijnlijk nog een uur meer werken. Of extra quality time met de dochters.”

Als je op zoek gaat naar rust of ontspanning dan is dat …

“Thuis, buiten, aan de BBQ, met een lekker fris pintje. Meer moet dat niet zijn … “

Zo, nu weet je al wat meer over Bart. Volgende maand stellen we iemand anders aan je voor!

 

WORD JIJ ONZE WERFLEIDER ruwbouw?
Wil jij ook werken bij het tofste bouwbedrijf van Limburg? Ben jij een organisatorisch talent, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid vuil te worden? Heeft de bouw geen geheimen voor jou? Dan ben jij onze ideale kandidaat!