You are here

ENERGIEZUINIG WONEN

Hustings bouw energiezuinig wonen

ENERGIEZUINIG WONEN

De eisen voor energiezuinig wonen worden steeds strikter. Ons team volgt die evolutie nauwgezet op. Door ons regelmatig bij te scholen blijven we op de hoogte van alle normen en nieuwigheden inzake energiezuinig wonen.

In overleg met onze architecten creëren we prachtige energiebewuste woningen. Daarbij streven we met de ingenieurs naar een optimale verhouding tussen het E-peil, de investeringskost en de gebruikskost van de woning.

Bij Bouwbedrijf Hustings weet je dus altijd op voorhand wanneer je nieuwe energiezuinige woning geld begint op te brengen.

BEN-woning

Energiezuinig bouwen is de toekomst. Een passiefwoning of volledig energieneutrale woning bouwen is echter vaak een brug te ver, zowel architecturaal als financieel. Daarom richten wij ons op bijna-energie-neutrale woningen, de zogenaamde BEN-woningen. Zo kan je betaalbaar én energiezuinig wonen, want een BEN- woning voldoet aan de volgende eisen:

• E-peil lager dan of gelijk aan E30

• K-peil lager dan of gelijk aan K40

• netto-energiebehoefte voor verwarming kleiner dan of gelijk aan 70kWh/m2

• alle constructiedelen van de woning (daken, plafonds, buitenmuren, vloeren, vensters, beglazing, deuren en poorten) voldoen aan de thermische isolatie-eisen

Vragen over energiezuinig wonen?
Contacteer ons gerust via 011 32 39 19 of info@hustingsbouw.be