fbpx

Als bouwfirma zijn we sinds eind 2018 partner van Cunina. Deze onafhankelijke ngo ijvert in zeven partnerlanden voor een betere toegang tot onderwijs. Omdat we maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk vinden, zetten we dat vandaag, op deze 1ste september graag even in de kijker.

Educatief project: bouw van een middelbare school met internaat in Oeganda

Samen met enkele partners, draagt Hustings Bouwgroep financieel bij de bouw van een middelbare school met internaat in Oeganda. Zo proberen wij – letterlijk – ons steentje bij te dragen in het creëren van een betere wereld.
Met de bouw van deze school wil Cunina lokale jongeren alle kansen bieden om hun school af te maken in een veilige, naburige omgeving.

In augustus 2019 werd de eerste steen gelegd. Intussen is het gebouw af en het resultaat overtreft alle verwachtingen. Zo zal de school plaats bieden aan circa 450 leerlingen en is het grootste project van Cunina tot nu toe. In januari 2021 wordt er gestart met de administratie waarbij de directrice onder andere het schoolhoofd, de leerkrachten en het overige personeel zal selecteren. Daarnaast gaat zij ook zoveel mogelijk kansarme kinderen inschrijven. In februari 2022 zullen de allereerste lessen starten.

Bedankt aan de mensen die bereid waren hier mee hun schouders onder te zetten!

Benieuwd naar dit project?

Meer informatie over dit project via https://cunina.org/projecten/christaid-school

WORD JIJ ONZE WERFLEIDER ruwbouw?
Wil jij ook werken bij het tofste bouwbedrijf van Limburg? Ben jij een organisatorisch talent, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid vuil te worden? Heeft de bouw geen geheimen voor jou? Dan ben jij onze ideale kandidaat!