fbpx

In deze blog-reeks stellen we graag het team van Hustings bouwgroep aan je voor. We starten met Sofia Selis. Aangezien Sofia recent (in mei) ons team is komen versterken, is ze meteen de ‘chinese vrijwilliger’ die de spits mag afbijten!

 

#MeetTheTeam

Waarschijnlijk heb je al eens aan de telefoon gesproken of via e-mail contact gehad met ‘ons’ Sofia. In haar functie als Management Assistent ondersteunt ze Cindy en het volledige team bij Hustings.  Als eerste contactpersoon in het sales traject, staat ze dagelijks in nauw contact met onze klanten. Zij zorgt ervoor dat al je vragen beantwoord worden, dat afspraken ingepland worden én dat je dossier snel en professioneel opgevolgd wordt. Het vriendelijke gezicht achter de chat-functie op onze website? Ook dat is ‘ons’ Sofia!

 

Vanaf het moment dat je je offerte ondertekent, staat Sofia je bij, met onder andere de keuze van het materiaal, … Wanneer er effectief met de bouw gestart wordt, nemen werfleiders Nico en Bart het van haar over.

 

De mensen die Sofia persoonlijk kennen weten dat ze altijd vrolijk is, van aanpakken weet én dat haar gezin altijd op de eerste plaats komt. Dit is de reden waarom ze helemaal op haar plek zit bij Hustings!

 

#OpenVragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde 5 open vragen.
Zo leer je #TeamHustings pas écht kennen!

Waarom is het fijn om te werken bij Hustings?

“Eerst en vooral omdat je hier nog een persoon bent. Hier maak je nog écht deel uit van het team. Een vlakke structuur zorgt ervoor dat de communicatie hier vlot verloopt. En geen meneer of mevrouw. Hier is iedereen gelijk en draagt iedereen z’n steentje bij!”

 

Wie is Sofia ‘na het werk’?

“Mama van 3 kindjes, de oudste zijn 9 en 5 jaar. En de jongste is 7 maanden. Dat verklaart ook meteen waarom er momenteel niet zo veel ruimte is voor hobby’s. Af en toe wat me-time met vriendinnen, daar maak ik graag tijd voor!”

 

Hoe zou je droomwoning er uitzien, als je een onbeperkt budget had? 

“Dan zou mijn droomwoning zeker voldoende ruimte hebben voor elk lid van het gezin, zodat iedereen z’n eigen plekje heeft om tot rust te komen. Een open leefkeuken om gezellig samen te zijn hoort daar natuurlijk ook bij. En een lounge-hoekje in de tuin om te ontspannen. Waar die droomwoning mag staan? Liefst rustig gelegen, op het einde van een doodlopend straatje lijkt me wel wat. Met een grote paardenweide achteraan, voor de dochter.  Als we dan toch mogen dromen. 😉 “

 

Als er vijfentwintig uren in een dag waren dan…

“Dan zou ik nog een uurtje extra kunnen lopen, werken en hollen om het hele gezin draaiende te houden ;-)”

 

Als je op zoek gaat naar rust of ontspanning dan is dat …

“Een rustig loungehoekje thuis, een rustig muziekje op de achtergrond. Of wat me-time met vriendinnen om samen over de uitdagingen als mama te kletsen. Daar kan ik nu eens echt van genieten.”

 

 

Zo, nu weet je al wat meer over Sofia. Volgende maand stellen we iemand anders aan je voor!

 

WORD JIJ ONZE WERFLEIDER ruwbouw?
Wil jij ook werken bij het tofste bouwbedrijf van Limburg? Ben jij een organisatorisch talent, je steekt graag de handen uit de mouwen en bent bereid vuil te worden? Heeft de bouw geen geheimen voor jou? Dan ben jij onze ideale kandidaat!