fbpx

Op 24 april zwieren we onze deuren open voor ‘Nieuwbouwzondag’. Droom jij van een nieuw stekje of ben je op zoek naar de ideale investering? Wij stellen dit jaar graag 2 projecten aan u voor:

Project Mopertingen (Bilzen)

VRIJ TE BEZOEKEN OP NIEUWBOUWZONDAG 24 APRIL VAN 14U – 17U 

In het centrum van Mopertingen, hebben we nog 3 halfopen nieuwbouw woningen beschikbaar, op percelen van 3a54 tot 5a53. De tuinen zijn zuid-west geörienteerd zodat je in de zomer lang kan genieten van de avondzon op je terras. De afwerking van deze woning is nog aan te passen aan jouw wensen en budget.

Voor dit project start de totaalprijs vanaf €322.500 (exclusief BTW & verkoopkosten)

Meer info over LOT 1, LOT 3 en LOT 6 van Project Mopertingen

Project Hasselt

ENKEL OP AFSPRAAK BIJ HUSTINGS BOUWGROEP IN GENK

In Hasselt, op de hoek van de Runkstersteenweg en de Boerenkrijgsingel, tegenover de Krefel,  bieden wij 1 open en 2 halfopen villawoningen aan op percelen van 3a44 tot 7a80.  De tuinen van deze percelen zijn Z en ZW georiënteerd zodat je heerlijk kan genieten van de zon op je terras.

Voor dit project start de totaalprijs vanaf €380.301 (exclusief BTW & verkoopkosten)

Meer info over Project Hasselt

Bouwplannen? Investeren in nieuwbouw?

Kom dan zeker een kijkje nemen op onze werf op in de Mopertingenstraat te Mopertingen (Bilzen) op Nieuwbouwzondag 24 april tussen 14u – 17u.
Tot dan?

Maak een afspraak

Kan je niet langskomen op zondag 24 april, maar ben je toch benieuwd naar onze aanpak en wil je praten over jouw bouwplannen? Graag bespreken we tijdens een persoonlijke afspraak jouw wensen en bekijken we hoe we samen jouw droomhuis kunnen bouwen. Volledig vrijblijvend uiteraard!

Maak een afspraak