Type woning

Half open

Aantal kamers

3 kamers

Terrein

553m2

Woonruimte

Zie plan

Verwarming

Gas

Stijl

Pastorij

Half-open woning in Mopertingen (Bilzen)

LOT 6 op 5a 53ca

In het centrum van Mopertingen, bieden wij op LOT 6 deze half-open woning aan op een perceel van 5 a 53. De tuin van dit perceel is zuid-west geörienteerd zodat je in de zomer lang kan genieten van de avondzon op je terras.

De afwerking van deze woning is nog aan te passen aan jouw wensen en budget. In onze prijzen en dienstverlening zit steeds een op maat gemaakt voorontwerp, bouwdossier, EPB, veiligheidscoördinator, stabiliteitsstudie en alle andere mogelijke administratieve kosten voor het verkrijgen van je vergunning.

Voor de sleutel-op-de-deur woningen werken wij steeds volgens de wet Breyne. Er wordt een waarborg gestort voor jouw woning bij de deposito- en consignatiekas zodat je volledig zeker bent dat jouw woning, voor de afgesproken prijs volgens de plannen en het lastenboek wordt afgewerkt.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kunnen de woningen ook wind- en waterdicht afgewerkt worden. Wij verzorgen dan voor jou de ruwbouwwerken, rioleringen, dakwerken en het buitenschrijnwerk. Daarna kan je zelf aan de slag om je woning verder af te werken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak zodat we jou de mogelijkheden van deze HOB kunnen uitleggen. Ook voor het lastenboek neem je best eventjes contact met ons op.

Mopertingenstraat

Bilzen

Prijsopbouw

Totaal €342.844*

Grond €105.000*

Constructie €237.844*

* exclusief BTW & verkoopkosten

Geïnteresseerd?

Misschien ook interessant

Algemeen

Nieuwbouwzondag op 24 april

Op 24 april zwieren we onze deuren open voor 'Nieuwbouwzondag'. Droom jij van een nieuw stekje of ben…
Algemeen

Wat verandert er in 2022 voor bouwen of verbouwen?

Ben je van plan om in 2022 een woning te bouwen, te kopen of te renoveren? Dan zijn…
Bouwen

5 Tips om sleutel-op-de-deur te bouwen

Eindelijk dat perfecte stukje bouwgrond gevonden en klaar om te starten aan het grote bouw-avontuur? Hoe pak je…