Klantengetuigenis

Realisatie

Sleutel-op-de-deur woning voor Leanne en Wim in Zolder

Maak kennis met Wim en Leanne uit Viversel. Dit jonge gezin was initieel niet op zoek naar een nieuwbouw, eerder naar een bestaande woning waar ze snel konden intrekken. Dat was wel nodig, met een baby op komst! Uiteindelijk kozen ze voor deze sleutel-op-de-deur woning van Hustings. De ruwbouw en het ontwerp viel meteen in de smaak. En de prijs? Die was perfect binnen budget. “Tijdens de eerste afspraak viel al meteen op dat Hustings geen grootschalige projectontwikkelaar is, maar een hecht team van stielmannen die hun vak graag doen. Ons vertrouwen was meteen gewonnen.”

Luisteren naar onze wensen

Als je kiest voor sleutel-op-de-deur, dan zou je denken dat je geen keuzes meer kan maken. Dat is bij Hustings wel anders! Bij Wim en Leanne was de ruwbouw al klaar en de ramen en deuren besteld. “Alles daarvoor konden we niet meer bepalen natuurlijk. Maar nadien stonden ze bij Hustings wel nog open voor suggesties of vragen. Met de vloer waren aanpassingen bijvoorbeeld wel nog mogelijk. En zonder bij te moeten betalen voor elke kleine wijziging. Hustings luisterde echt naar onze wensen,” vertelt Leanne enthousiast.

Een kort traject

Ondanks Corona was het voor Wim en Leanne een kort traject. Na een eerste afspraak op de ruwbouw in Viversel ergens eind 2019, hakten ze de knoop in januari 2020 al door. Met een baby op komst was dit jonge gezin op zoek naar een woning met extra ruimte waar ze snel in konden trekken. En dat is gelukt, want in augustus 2020 was de verhuis naar deze mooie nieuwbouw een feit!

 Alles tiptop in orde

Intussen is dit jonge gezin al een paar jaar gelukkig in hun nieuwe thuis. “Wij zijn zeer tevreden. Alles is echt tiptop in orde en ook de opvolging is perfect verlopen. Zowel qua prijs, samenwerking als afwerking kunnen we Hustings bouwgroep alleen maar aanraden. En als er tijdens het bouwproces problemen waren? Dan werd er kort op de bal gespeeld en werden deze snel opgevolgd door Nico, onze werfleider” volgens Wim en Leanne.

Zorgeloos traject

“Hustings? Dat zijn kleinschalige projecten en kwalitatieve woningen. En de persoonlijke aanpak, die wisten we echt te appreciëren. Ze hebben hun beloftes nageleefd, zowel qua budget als oplevertermijn. Bouwen met Hustings was voor ons een zorgeloos traject. Nog een tip voor kandidaat bouwers: als het binnen budget valt, zeker doen!”

Bedankt Wim en Leanne, voor de fijne samenwerking en het mooie complement!  Het was ons een waar genoegen om jullie gezinswoning te mogen bouwen!

Bekijk al onze realisaties

Samen bouwen we jouw droomhuis

Jouw droomhuis bouwen? Met Hustings natuurlijk!
Plan een afspraak om over jouw bouwplannen te praten.

Maak een afspraak

Maak een afspraak