Klantengetuigenis

Realisatie

Prachtig appartement voor Karine in Hasselt

Maak kennis met Karine uit Hasselt. Na een grondige overweging over de budgettaire haalbaarheid, koos ze vier jaar geleden voor een appartement van Hustings. In een open gesprek vertelt ze over haar persoonlijke ervaring met Hustings bouwgroep. 

Persoonlijk contact én een correcte opvolging

Karine koos bewust voor een appartement in een kleiner project van een betrouwbaar bouwbedrijf. Al van het eerste contact liep alles heel vlot. Hustings is een familiebedrijf waar persoonlijk contact én een correcte opvolging nog hoog in het vaandel gedragen wordt.

Een standaard pakket was absoluut geen optie voor Karine. Met een passie voor interieur had ze heel veel ideeën voor zowel de indeling én de inrichting van haar appartement. Ze voelde meteen dat ze, samen met Cindy Hustings, haar weg zou vinden om dit appartement helemaal naar ‘haar goesting’ te maken. “Alle aanpassingen waren mogelijk, dat was heel belangrijk voor mij. Maar het moet natuurlijk wel realiseerbaar blijven,” vertelt Karine ons heel enthousiast. “En als er een bepaalde aanpassing niet mogelijk was, dan hoorde daar een woordje uitleg bij en werd over gepraat, bijvoorbeeld omwille van te grote impact op de structuren.”

Een plek waar je je echt thuis voelt

Inrichting en keuzes zijn uiteraard iets heel persoonlijk, en dan voelt een standaard pakket toch niet goed. Samen met het team van Hustings is Karine erin geslaagd om haar appartement helemaal naar ‘haar goesting’ te krijgen. “Als alleenstaande was het voor mij ook heel belangrijk dat de meerprijs hiervoor ook in verhouding blijft tot wat je vraagt. En dat is zo bij Hustings. Je verwachtingen moeten natuurlijk ook realistisch blijven,” volgens Karine.

Of ze tevreden is van het resultaat?  “Absoluut! Ik kan Hustings bouwgroep warm aanbevelen. De samenwerking is heel goed verlopen, met wederzijds respect. Alles was bespreekbaar. In mijn appartement is niets standaard, ik kon echt al m’n ideeën delen. Dat was heel belangrijk bij mijn keuze voor een project en bouwbedrijf. Alleen op die manier wordt je appartement ook echt je thuis.”

Bedankt Karine, voor de fijne samenwerking!  Het was ons een waar genoegen om jouw droom-appartement te mogen realiseren!

Bekijk al onze realisaties

Samen bouwen we jouw droomhuis

Jouw droomhuis bouwen? Met Hustings natuurlijk!
Plan een afspraak om over jouw bouwplannen te praten.

Maak een afspraak

Maak een afspraak