You are here

HET VERHAAL VAN BOUWBEDRIJF HUSTINGS

Hustings Bouw over ons

HET VERHAAL VAN BOUWBEDRIJF HUSTINGS

Meer dan 60 jaar vakmanschap

Bouwen en verbouwen zit de familie Hustings in de genen. Al sinds 1954 maken we naam als bouwaannemer, en sinds 1991 is ons familiebedrijf ook actief als projectontwikkelaar.

Vandaag werken de tweede en derde generatie - vader Valère en dochter Cindy - zij aan zij. Samen met projectleiders Pieter en Nico vormen ze een sterk en deskundig team.

Eerlijkheid en kwaliteit

Als klant verdien je de beste service en woonoplossing. Daarom ligt onze klemtoon altijd op open communicatie, kwalitatieve producten en een persoonlijke benadering.

Bij ons sta je nooit voor verrassingen: de exacte kostprijs van elk project ligt vast van bij het begin. Bovendien lichten we je op voorhand volledig in over het hele bouwproces. Een eerlijke houding dus, die klanten telkens weer weten te appreciëren.

Bouwen en verbouwen

Geen enkele bouw- of verbouwwens is ons te veel: Bouwbedrijf Hustings is expert in nieuwbouw (van ruwbouw tot sleutel-op- de-deur) en verbouwingen van elke omvang. Die expertise trekken we ook door naar de verkoop van onze nieuwbouwprojecten (appartementen en woningen). Dit alles met oog voor de huidige en toekomstige uitdagingen rond energiezuinig en compact wonen. Bovendien kan je rekenen op een persoonlijke projectopvolging door het solide trio Valère, Cindy en Pieter.

Ga je zelf bouwen of verbouwen? Lees hier meer over onze aanpak bij nieuwbouw. Of ontdek de mogelijkheden van renovatie of verbouwing