Type woning

Half open

Aantal kamers

3 kamers

Terrein

357 – 570 m2

Woonruimte

vrij te kiezen

Verwarming

Gas

Stijl

Volgens wens

6 half-open woningen naar keuze volgens jouw wensen en budget!

Nog slechts 3 beschikbaar! Al 50% verkocht!

In Mopertingen, vlak in het centrum, bieden wij 6 half-open woningen aan naar keuze op percelen van 3 a 53 tot 5 a 70! De tuinen van deze percelen zijn ZW geörienteerd zodat je in de zomer lang kan genieten van de avondzon op je terras.

De woningen kunnen momenteel nog vrij ontworpen worden volgens jouw wensen en budget. In onze prijzen en dienstverlening zit steeds een op maat gemaakt voorontwerp, bouwdossier, EPB, veiligheidscoördinator, stabiliteitsstudie en alle andere mogelijke administratieve kosten voor het verkrijgen van je vergunning.

Voor de sleutel-op-de-deur woningen werken wij steeds volgens de wet Breyne! Er wordt een waarborg gestort voor jouw woning bij de deposito- en consignatiekas zodat je volledig zeker bent dat jouw woning, voor de afgesproken prijs volgens de plannen en het lastenboek wordt afgewerkt.

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Dan kunnen de woningen ook wind- en waterdicht afgewerkt worden. Wij verzorgen dan voor jou de ruwbouwwerken, rioleringen, dakwerken en het buitenschrijnwerk. Daarna kan je zelf aan de slag om je woning verder af te werken.

Bel of mail ons even voor een vrijblijvende afspraak zodat we jou de mogelijkheden van deze percelen kunnen uitleggen. Onze vermelde prijs is gebaseerd op een bouwperceel van 3 a 53 ca met een strakke, moderne woning van 7m breed en 9m30 diep met plat dak. Hellende daken zijn ook perfect mogelijk of woningen in pastorij-stijl, aan jou de keuze.

Mopertingenstraat

Bilzen

Documenten

Prijsopbouw

Totaal €276.550*

Grond €87.500*

Constructie €189.050*

* exclusief BTW & verkoopkosten

Geïnteresseerd?

Misschien ook interessant

Hustings neemt deel aan bouwroute op 13 en 14 maart
Bouwen

Bouwroute op 13 en 14 maart

Heb je (ver)bouwplannen? Dan is de Bouwroute op 13 en 14 maart iets voor jou. Hier vind je…
Bouwen

5 Tips om sleutel-op-de-deur te bouwen

Eindelijk dat perfecte stukje bouwgrond gevonden en klaar om te starten aan het grote bouw-avontuur? Hoe pak je…
Bouwen

Plan je afspraak tijdens COVID-19

Praten over jouw (ver)bouwplannen? Bouw- of verbouwplannen en op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Omwille van Covid-19 zijn…