You are here

Klanten aan het woord

Nieuwbouwwoning verkaveling Korenveld, Hasselt

Nieuwbouwwoning verkaveling Korenveld, Hasselt

Beste Cindy,

Nu de oplevering van onze woning in de Klaprozenstraat in Hasselt achter de rug is, is de tijd gekomen om dit "project" even te evalueren. In de bouwsector hebben we immers al zoveel gehoord over negatieve avonturen en andere cowboyverhalen dat een positieve ervaring toch ook even mag neergeschreven worden.

Toen we op zoek waren naar een nieuwbouwwoning met het oog op verhuring, zijn we niet over één nacht ijs gegaan. Vermits we niet gebonden waren aan een bepaalde regio hebben we diverse projecten onderling vergeleken op een aantal aspecten zoals uiteraard de prijs (per m²) maar ook de diverse lastenboeken geanalyseerd. Onze ervaring met vorige nieuwbouwprojecten met andere aannemers heeft ons hierbij wel goed geholpen. Vanaf het begin hadden we heel veel vertrouwen in het bouwbedrijf Hustings. Het lastenboek was duidelijk, de gekozen materialen zoals isolatie, de gewaarborgde temperaturen, de budgetten voor keuken, sanitair ...wezen op degelijkheid.

Naast de vermelde kwaliteitsaspecten en de aantrekkelijkheid van de locatie was ook het aspect BEN-woning een belangrijk criterium om voor jullie te opteren Een beetje speurwerk naar de reputatie en de financiële solvabiliteit en rendabiliteit van het bouwbedrijf Hustings haalde ons definitief over de streep om een eerste contact te leggen. Een aantal aannemingsbedrijven hebben we trouwens in het verleden geweerd,ondanks niet onaardige projecten, omdat de zaakvoerders van het ene faillissement in het andere terechtkwamen.

Bij andere bouwpromotoren monden de eerste contacten regelmatig uit in een "plat" verkooppraatje en is de nuchtere zakelijkheid soms ver te zoeken. Van ons eerste contact met jullie blijft ons de vriendelijke zakelijkheid bij waarbij het nieuwbouwproject objectief voorgesteld werd en zelfs de negatieve aspecten eerlijk werden meegedeeld (bv. dat er over onze woning een flatgebouw zal gebouwd worden).

Na enkele vruchtbare en aangename gesprekken zijn we overgegaan tot het ondertekenen van een duidelijk en fair contract dat naar mijn mening tot op heden (en dat zal zo wel blijven) geen enkel probleem heeft opgeleverd.
Eenmaal het contract getekend en de werken van start waren gegaan mochten we de vloeren , keuken en sanitair gaan kiezen en dit bij zeer serieuze firma's die achteraf dan ook zeer degelijk hebben gewerkt. Alles werd m.i. zeer degelijk en "proper" afgewerkt.
Ik hoop dat de buitenaanleg en vooral de zonnepanelen even vlot en degelijk worden afgewerkt. Het project heeft m.i. een zeer comfortabele en aangename woning opgeleverd waar de toekomstige huurders zeker van zullen genieten.

Samenwerken met de bouwfirma Hustings hebben we dus als zeer positief ervaren.
Graag wil ik jou , werfleider Nico en alle vakmensen die ons huis gebouwd en afgewerkt hebben van harte danken voor het prima werk.

Vriendelijke groeten

Miel Celis

VERBOUWING/AANBOUW ROTSELAAR

VERBOUWING/AANBOUW ROTSELAAR

Het was een perfecte uitvoering van onze plannen en daar waar er onverwachts bij de renovatie al eens een probleem opdook werd dat onmiddellijk efficiënt verholpen. Het was voor ons ook op menselijk vlak een fijne samenwerking; zowel met de bedrijfs- leiding als met de arbeiders.

NIEUWBOUW WONING HASSELT

NIEUWBOUW WONING HASSELT

wij kijken uit voor een volgende bouwwerf