You are here

Events

Events

Opendeurdag op zondag 9/2

Bouw- of verbouwplannen en op zoek naar een betrouwbare bouwpartner? Schrijf dan zeker in voor onze opendeurdag op zondag 9 februari en kom kennismaken met onze persoonlijke aanpak!

We verwelkomen je graag tussen 10u en 17u in ons nieuwe kantoor in de Snoekweyerstraat 3 in Genk. Dit moderne kantoorgebouw geeft je al een eerste indruk van onze kwalitatieve en energiezuinige manier van bouwen.

Praktische info

Op zondag 9 februari, tussen 10u - 17u ben je van harte welkom om onze inspiratie-corners te komen ontdekken:

  • Bij onze bouwadviseurs kan je terecht voor al je vragen rond bouwen & verbouwen
  • Droom van je huis in virtual reality
  • We tonen je onze realisaties, maar ook wat mogelijkheden qua afwerking & materiaalkeuze
  • In de klanten corner kan je praten met een ervaringsdeskundige, één van onze klanten die recent met ons gebouwd heeft
  • Hoe zit het nu precies met de energie-eisen en welke subsidies zijn er nog voorhanden? In welke technieken investeer je best om een zo hoog mogelijk rendement te bekomen? Vraag het aan onze energie-expert
  • In de coffee corner ben je welkom voor een drankje en een hapje

Visualiseer je droomwoning met virtual reality

Niet iedereen kan zich een ruimte visualiseren vanop een architectenplan. Laat staan zich inbeelden of de ruimtes groot genoeg zijn, logisch ingedeeld zijn of gewoon hoe je droomhuis er uiteindelijk zal uitzien.

Via de technologie van virtual reality kunnen we je een beeld geven van hoe jouw huis eruit zal zien. Met een VR-bril op kan je in je toekomstige thuis rondwandelen, nog voor de eerste steen werd gelegd.

Kom het tijdens onze opendeurdag zelf ontdekken, en bekijk de woning van één van onze klanten door een VR-bril. Een niet te missen afspraak voor alle kandidaat bouwers!

     

Inschrijven

Deelname is gratis en volledig vrijblijvend. Om een goede organisatie te bekomen is inschrijven verplicht. Dit kan via dit inschrijfformulier of via email naar info@hustingsbouw.be.

Schrijf nu in!

 

Bezoek onze pagina's over bouwen, verbouwen en projecten, en laat je inspireren!