Yes, het is weer zomervakantie! Dat wil ook zeggen dat het bouwverlof voor de deur staat. Dit jaar valt ons verlof van 9 juli tot en met zondag 31 juli. Nog tot 9 juli ’s middags geeft ons topteam het beste van zichzelf. Daarna gaan wij er eventjes tussenuit om de batterijtjes op te laden. Op 3 augustus zijn we er weer.

Op zoek naar inspiratie?

Intussen wat inspiratie opdoen van je luie zetel of misschien wel strandstoel?
Download ons nieuwe inspiratieboek en droom weg van jouw nieuwe thuis!

In deze nieuwe editie krijg je niet alleen tips &tricks over bouwen en verbouwen, maar ook alle informatie over hoe we jouw bouwproject aanpakken bij Hustings. Ook onze woonideeën in pastorij, modern of tijdloze stijl kan je hierin allemaal terugvinden.

Projecten

Denk je toch eerder aan één van onze projecten zonder zorgen?
Ga dan even kijken naar onze beschikbare projecten.